Trädgårdsdesign för din trädgård

På Högvalta Handelsträdgård kan du få hjälp med utformning och planering av din trädgård på plats av vår utbildade personal. För mer utförlig rådgivning kan du boka en tid och vi avsätter då personal enbart för dig och ditt trädgårdsprojekt till en kostnad av 750 kr/timme. Det är bra om ni tar med skisser eller foto på trädgården inför planeringen.

Trädgårdsrådgivning hemma i er trädgård är en mycket populär tjänst. Under 2-3 h tittar vi på trädgårdens helhet, vilka behov som finns och möjligheter att utforma den till en trädgård som är både vacker och funktionell. Pris 750 kr/h plus reskostnad 28 kr/mil.

 

Planera för framtidens trädgård

Vår utbildade trädgårdsdesigner Anna Mossberg har många års erfarenhet av trädgårdsdesign för såväl offentlig miljö som privata trädgårdar. Av henne kan ni beställa skalenliga trädgårdsritningar med kompletta växtlistor, en tjänst som erbjuds från april-september.

Anna är medlem i Föreningen Svenska Trädgårdsdesigners och uppfyller branschföreningens krav som  kvalificerad trädgårdsdesigner. Läs mer om föreningen på www.svenskatradgardsdesigners.se

Det kan vara bra att vara ute i god tid för bokning av planeringshjälp.

Vi är givetvis behjälpliga för specialbeställningar och rådgivning under hela processen. Pris enligt offert.